HERTELDEN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kiö

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En iyi yollayıcılar
^PreTTy $éyDanN^^
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) Vote_rcapsınıFtaki korkunc an ((gerceq)) Vote_rcapsınıFtaki korkunc an ((gerceq)) Vote_rcap 
^qrisdaL KéLéßéqq^(MéRFé)
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) Vote_rcapsınıFtaki korkunc an ((gerceq)) Vote_rcapsınıFtaki korkunc an ((gerceq)) Vote_rcap 
yakamoz
ÖzéR
^^KaNAatTsıZz SHEyDanNn^^
AvriLkoLiC
ismail
^ SєωiмLi_яapći ^
kezban
qizem
En son konular
» kurusun xD
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptySalı Ara. 22, 2009 3:00 pm tarafından Musty321

» €TmeSSeN €Tme xD
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptySalı Ara. 22, 2009 2:57 pm tarafından Musty321

» ÜmmeDİ MuHaMMeT ;)
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptySalı Ara. 22, 2009 2:56 pm tarafından Musty321

» baraJdaKli su bırakılıncAa su alTınDa okuL gründÜ!!
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptySalı Ara. 22, 2009 2:50 pm tarafından Musty321

» SeLaMuN HeLLo xD
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptySalı Ara. 22, 2009 2:49 pm tarafından Musty321

» Çoq Zor BiR BiLmeCe
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptySalı Ara. 22, 2009 2:46 pm tarafından Musty321

» keşkeleri iyikiye çevirelim
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptyPerş. Ekim 29, 2009 12:10 pm tarafından ^^KaNAatTsıZz SHEyDanNn^^

» Bir neDn buL üsTTeki üYeyi banLa.
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptyPaz Ekim 11, 2009 1:37 pm tarafından ^PreTTy $éyDanN^^

» BbbBOOOMmmmm
sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptyPaz Ekim 11, 2009 1:36 pm tarafından ^PreTTy $éyDanN^^

sınıFtaki korkunc an ((gerceq))

YazarMesaj
AvriLkoLiC
GoLd Üye
GoLd Üye
AvriLkoLiC

sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) Empty
MesajKonu: sınıFtaki korkunc an ((gerceq))   sınıFtaki korkunc an ((gerceq)) EmptySalı Ağus. 11, 2009 2:48 pm

bır gun arkasimla sınıftaydık ben burdan okudum hıkaylerı anatıyorum derste deney yapiyorlardı bız hem deneya bakıyoruz hemde konusuyoruz...
bende dedımkı cın cagralımi dedım oda tamam dedı bende cın gel gelmedı tamamı bende alay ettım sonra dedımkı geldıysen bı ısret goster dedim o anda deney patladı her yer su oldu bız cok korkmustuk sonra zıl cldı bende kapi acmaya calıstım kapi kılıtlı sınıfımızın kapisi ogretmen geldı baktı sonra hademeler geldı ler kapi acıldı onlar gıtıler gerı bozuldu bızde bunu ogretme anlatık ogretmende neden korktunuzmu dedı bende ewt dedım oda ınanmadı bızde artık hıc cagrmıyoruzz

affraid

sınıFtaki korkunc an ((gerceq))
1 sayfadaki 1 sayfası