AvriLkoLiC GoLd Üye
| Konu: dabbe isliordqq Salı Ağus. 11, 2009 2:38 pm | |
| birgün kuzenimle dabbe izliyorduk ve ewde tek biz vardık.Kuzenle izlediğimiz DABBE yi ezberlemiştik artık gülüyorduk derken elektrikler kesildi.Biran korktuk ama sonra mum ışığında hikayeler anlattık derken televizyon açıldı iyiyce bir tırsmıştık. sonra m kuzenin uykusu geldi yattık odalarımız ayrı idi. ama ben uyuyamamıştım çünkü televizyon nasıl açılmıştı merak ediyordum.neyse o arada kuzenim kapıyı tıklattı kuzenim biraz tırsaktı o yüzden wc ye gidemiyordu ben onu götürdüm ve sonra birde ne göreyim kuzen yatağında yatıyordu. bu olanaksızdı peki ya wc kim idi iyiyce tırsmaya başlamıştım sonra kuzenimi uyandırdım.Kuzenim uyanmıyordu neyse sonra uyandırmayı başardım ama ne oldu diyordu kuzenim bende wc ye sen girmedinmi dedim oda ben hiç uyanmadımki dedi ama ben tırsmıştım vede ne göreyim cep telefonum çaldı arayan numara gizli idi açtığımda ise çığlıklar geliyordu telefonu fırlattım duvara fakat çığlıklar benim odamdan geliyordu(ben o arda kuzenimin odasındaydım) odama giremiyordum ama odamda ne vardı bilmiyordum çığlıklar gittikçe yükseliyordu neyse korkmamak için bilgisayarı açtık bilgisayarın ekraninda birde ne görelim Siz ölüsünüzm yazıyordu o an kapı çaldı ve gelen alttaki teyze idi gerçek olay 2008 | |
|