muTlu oLmaq éLimDé déğiL haNii ßaNa söz véRmişTin sözüNü tutamaDın alÇak sewimLiLiğini unuTamaDım..!! (devil_girl)
...YaKıNıNdAyKeN Bu qaDr SaNa..O qöZlErİnE ßaqAmIoRm YhA..İşte En ÇoOoK Bu qoYuYoR BaNa...(1sM1r GsL1)
Kalbim acıyor anlayabilirmisin öfkem çoğalıyor gelir misin , sadece zarar veriyorum kendime hem de nasıL görmeLisin (coLorLifee)
BiR ZaMaNLaR SeNi HeRKeSDeN ESiRGeDiM.. ŞiMDi HeRKeSe BaĞıŞLıYoRuM.! (asi_yaqmur)
BEN SENİ DELİ GİBİ SEVDİM SEN BENİ DELİYİM DİYE SEVMEDİN
SaNMaki HaLa SeViYoRuM SaNMaki HaLa ÖzLüyorum Sad€c€ KuLaqınaa $u iki keLim€yi FısıLdamak İstiyorum "CANIN CEHENNEME"
bizde dostluk nedir bilirmisiniz?nefesin tükenirse al bu can senin olsun yolun sonu uçurumsa dur ! ilk adım bnm !!
SeVeN UnUTmAz UnUTan SeVmEmİşTiR SeVipTE UnUtTuYsA SeVmEsİnİ BiLmEmİşTiR...!!!
Yaqmrdan Sonra qünşm bn
qzler qalbn aynasıdr
boOm boO$ biR yaLan için kaybettin baK beni, $imdi nereye gideRsSen git, kiminLe oOLursSan oOL bulamassın BeNiM GiBiSiNi
Unutmaqi hala seni sewn biri wr
Öncedn altını çizdqlerimn şimdi üsdünü çiziorm
koop chosh hayad saten
De qie Bitti! Bitti de...Kardı yağdı, yağmurdu aktı... Sonra toprağa karıştı...Kurudu de, soldu de! Ne bileyim işte, kısaca, öldü de...
qüLeReq qaYßedDiqLeRini aqLaYaraq qaZanaMaSSın
Sana Olan Sevgimi Anlatacak Kelime Bulamıyorum... Senin Sevgin Anlatılmaz Yaşanır Bir Tek Bunu Biliyorum ...
qisHiSeL sHenSin iLety Sana qiRsin
MeLeqim desem uçar qidersin. Çiçeqim desem soLar qidersin. SewqiLim desem ne dersin?
NickiNi biLé Görmék isTémioruM..oTurum aÇmasaN ii édérsiN,MaiLim saNa ağır Mı géLdi éNgélLLédim séNi aFédérsiN...
Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş... yok be aşkım asıl ölmek "sensizlikmiş"
qaLßimde SanA yeR y0q cHünqü ßnm qaLßm SenSin
S3nSiS H4y4D y3Rin Dißin3 ß4tSın
3n ßüüq seWda SöZü SiqDiR cHeqMeqDir Hady SiqDir qiD
Hem iLq hem sonmuş qßi en qÜzeLi o'ymuş qßi ßunca yıL beqLemiş qßi ßeqLediqime deqmiş qßi ßen oNa ResMen aşıqımm !!
dünya unutursa dönmeyi rüzgar unutursa esmeyi aşıklar unurursa sewmeyi bel ki o zamn unuturum seni
ALısma ßana,Ne yapcaam ßeLLi oLmas, ßuqün vaRım,yaRın ßiRden yok oLuRum
SevgiLeR SahTe inSanLaR qaHpe HaYaTınıS pLan aLaYınıS yaLan
iqimiSin oLSun HeR ßi SaniYe GeReq y0q qie ßaşqa qimSeye
şımaRık - ukaLayım isTeince Lafı koyaRım ama çok haSsaS ve aLınqanım çözemessiN ßeni..! ßen zoR oLanLaRdanım.
y0q 0lMaı GöSe aLdm TeqRaR SenDe d0qmaq içiN
Séni SéwiOrm Diéné inanama yoL wéR...Béni én Son BıraqP qiDénDé Béni HéR$éyDén Çoq SéwéRDi ``Bo$wéR``
YanLızLıq heNuzZ Bir BéBéq wé qünDén qüné BüyüyCééq..
seni bnden aldı yha hayat demeqqi basn oda saçmalıomş
seN qçTiN yiNe pn kaLdım sıNıfta..bi tüRLü yaNıNa uLa$amadım..sefda sıNavıNdan te$ekküR aLdım..iHaNet deRsiNe çaLı$amadım..!
nefret et erkek adı duyunca, merhamet etme yalvarınca, seviyor sanma ağlayınca, erkek dönektir bunu sakın unutma !
HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... !
KRaL oLmayanLara Taç TakTık..i$Te biz eN büyük haTaYı oRda YapTık...!!!
Ben CümLe oluP sana DertLerimi AnLatmak İsderdim ama Sen Heb Nokta OluP Beni SusDurdunn..!
Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri.
.
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip önüne Yüzüne yüzüne indireceksin koyver gitsin...
heR roManDa kaHraman oLdum ama eN coq knDı masaLımDa yoRuLdum...
Sessiz cıqLıkLar attım icimDe. ne kawqaLar süreqeLdi sebepsizLiqLere.. inSancıkLarın doLandıqı su hain dünyaDa ne seytanLar qöRdm dostLuqun ardına sakLanan ne karanLık duyquLar yasaDım ask maskeLerini takan..
Bu OyunLar Yordu Beni.. Sen OyunLarını Kendin Oyna Artık.. Oyun Bitti..!
hayat bnden aldıqlarını nerene soquosn çoq meraq ediorm
D!L!mDe sHaRqımDın Sen sHimDi NeFReDimSin
öğrenciler! savaşlara karşı çıkın yoksa tarih kitapları kalınlaşaçak
canıma son vripde gidmeq isdemişdim olmadıı
satın alırım seny sn satılıq birisin
SusMaq öLdüRüR SuSmaq y0q öLeNe qaDaR ßNa duRmaq y0q
Dalma... Düşünme... Ağlama... Hayat bu!.. mahfeder insanı mesutken... Bak ben ağlıyormuyum?.. herşeyimi kaybetmişken ..
sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar..
YaRınıMı bRaqTm .. düN'm KaHpE çIkıNca.. !!
...oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı...bir türlü üzemiyorum onları...Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir türlü bana benzemiyorlar...
YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin?
ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...(L)
HİÇKİMSE SEVGİME SENİN KADAR YAKIŞMADI...
VE SEVGİM HİÇKİMSEYİ SENİN KADAR YAŞATMADI....
BaZıLaRı BeNİm KorkUnÇ bİr İnSan OldUğUmU SöyLÜyOr HiÇtE BiLe BeNdE bİR ÇoÇUk KaLbİ VaR MaSamDA vE bİr KaVaNOzUn İçİNdE...
Ağırdır ßenim Sevmelerim, Her Yürek Kaldıramaz...!!!
ßeni Sevmek İçin Programlanma,, Devrelerini Yakarım
Özenen DeğiL Özendiren oLun,ALayına Gitmeyin KeNDiNiZe GeLiN
BANA BİLMEDİĞİM ŞEYLER SÖYLEYİN..?.....
KALBİM SÖZ VERDİ BANA GURURLU OLUCAK,HAKETMEYENİN GÖTÜNÜ KALDIRMICAK!!!
HERKES AYNI HAYATTA KENDİNİ Bİ$EY SANMA!!!
Allah' M yqmrr yaqdır Yeryüzünde pisliqq coqq..!!
NØk†ayı kØyduğum aN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kaLacak . . ..
Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m...ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!
Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
snle ööredm yürümei nolr bıraqma ellerimii
sen seny seveni göremeyecek kadar qörsen seny sevnde seny sevdiğni söyleyemeyeceq qadr gururludur...!!
geceler seny sevdii qadr uzun olsaydıı inan qie yeryüzüne hiç güneş doğmasdıı
hepsi gidici sn kalıcı hepsi anlık sen hayat boyu hepsi çocuqça sn gerçeqçe hepsi öylesine sn ölesiye
sürtüq qader utansın
aşk ne qadar kısa unutmaksa uzun
– / DöN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DöN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ –
LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!
Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni…DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- %
[- - SatanisT KeseN PsikopaT Kedİ - -]
=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-=
GitmedeN Şunu KaLbinE YaZ ÇiçeğiM.. -> Kimseyi Sevemem ArtıK..!
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
RüzgaR Aşkımı Kucağına ALsa DağLarı TepeLeri Aşsa SaçLarına ULaşsa..
CanıN ÇıksıN İnsafsıZ.. Beni VurduN ZamansıZ..!
Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..
HaNi GöZlEr VaRdIr SöZlErİ AnLaTıR,Hanİ SözLeR VarDıR GöZlErİ AnLaTıR BiR De AşK VardIr SeNi AnLaTıR
BaNa GüLüYoRsUnUz ÇüNkÜ FaRklIYıM BeNdE SiZe GüLüYoRUm ...ÇüNkÜ HePiNiz AyNıSıNızZ!.
Seny kalbime kazıdm..ßir gün kabq tutup iişirse ßile..izi kalacaq hep orada..
gitmeq kolay oğlum kalkıpta sewmq olay
en gsl aşqlaras inat yürü bea manitasız hayt
qurudu topraım yoq hayatm
DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+°
terk edilmeyi öğrettiler belki bize ama unutmayı öğretemez kimse biz ballıkuyu cocuğuyuz ne sewgimizden wazgeçeriz nede sewene sewme deriz