GÖKÇE KIRGIZ & EMRE ALTINEL
KIYABİLİR MİYİM_?
Emre Altınel=Herşey bitti her şey…
Gökçe Kırgız=İçimde qie duygu beni öldüreceq, beqledim beqliorum ne zmn döneceq…Şimdi sen gidiorsun yha bni qim seveceq_?Hadi sen kıydın da ben kıyabilr miyim_?Terk edip gidiorsun yha bni kim seweceq_?Hadi sen kıydın da bn kıyabilr miyim_? İçimde qie duygu beni öldüreceq, beqledim beqliorum ne zmn döneceq…Şimdi sen gidiorsun yha bni qim seveceq_?Hadi sen kıydın da ben kıyabilr miyim_?Terk edip gidiorsun yha bni kim seweceq_?Hadi sen kıydın da bn kıyabilr miyim_?Söyle söyle sevmiorum dee…Yaq canımı alışdım zatn sensizlie.Gitme gitme, ne olr gitme.Hadi sen kydın da ben kıyabilr miyim_? Söyle söyle sevmiorum dee…Yaq canımı alışdım zatn sensizlie.Gitme gitme, ne olr gitme.Hadi sen kydın da ben kıyabilr miyim_?Yaşanan gsl günler mazimi oldu_?Sewdiğim adam bana yabancı oldu…Ağladım her gece yaşlar içime doldu hadi sen kıydın da bn kıyabilr miyim_?Üşürqen yoqluğundan kalbim buz gibi dondu.Hadi sen kıydın da ben kıyabilir miyim_?Söyle söyle sevmiorum dee…Yaq canımı alışdım zatn sensizlie. Gitme gitme, ne olr gitme.Hadi sen kydın da ben kıyabilr miyim_? Söyle söyle sevmiorum dee…Yaq canımı alışdım zatn sensizlie. Gitme gitme, ne olr gitme.Hadi sen kydın da ben kıyabilr miyim_?
Emre Altınel= Söyle söyle sevmiorum dee…Yaq canımı alışdım zatn sensizlie. Gitme gitme, ne olr gitme.Hadi sen kydın da ben kıyabilr miyim_? Hadi sen kydın da ben
Gökçe Kırgız=Kıyabilr miyim_?